Zen adevarat

Zen adevarat

Editura Herald
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Zen adevarat

Zenul a crescut in sanul celei mai vechi traditii buddhiste si este precum apa vie, ce se reinnoieste continuu si izvoraste mereu proaspata. El este mereu actual, mereu viu, recreandu-se in fiecare clipa.

Adevarata Dharma a buddhismului, care incepe odata cu Buddha Sakyamuni, ne-a fost transmisa prin Mahakasyapa, Ananda, Nagarjuna, Bodhidharma. Pe aceasta o numim Zen adevarat. exista o metoda absoluta, unica, suprema de a realiza Satori (care insemna) esenta si expresia Dharmei.

Aceasta metoda se transmite direct, "de la sufletul meu la sufletul tau". Ea nu poate fi invatata din carti sau folosind judecata altor persoane, intrucat ea presupune o libertate interioara totala. Or, practica zazenului reprezinta poarta principala care duce la dobandirea acestei libertati interioare. - Maestrul Dogen

Cartea "Zen adevarat" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Taisen Deshimaru si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Zen adevarat prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Zen adevarat" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-288-2
Pagini: 268
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Zen adevarat

Produse similare si recomandari

Vulturul si Condorul
Jonette Crowley
25.00 RON
Evanghelia dupa Marcu
Rudolf Steiner
16.35 RON
Nasterea si copilaria lui Iisus
Cristian Badilita
18.00 RON
Matei,vorbeste-mi despre rai
Suzanne Ward
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Zen adevarat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Taisen Deshimaru

Pe langa "Zen adevarat", autorul Taisen Deshimaru a publicat si Zen si viata cotidiana.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter