Zelul fata de Dumnezeu : Despre lupta celor trei monoteisme

Zelul fata de Dumnezeu : Despre lupta celor trei monoteisme

Editura Curtea Veche
24,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Stiinta, Spiritualitate, Societate

Recenzie Zelul fata de Dumnezeu : Despre lupta celor trei monoteisme

Globalizare înseamnă: Culturile se civilizează reciproc. Judecata de Apoi duce la munca zilnică. Revelaţia devine raport despre mediu şi protocol despre situaţia drepturilor omului. Cu asta mă întorc la laitmotivul acestor consideraţii care se fondează pe etosul ştiinţei generale a culturii. Îl recapitulez ca pe un credo şi îi doresc forţa de a se răspândi cu limbi de foc: Calea civilizatoare este singura care mai e deschisă.

Peter Sloterdijk s-a născut în 1947. Este doctor în filosofie. Din 1992, este profesor la Facultatea de Arte şi Design din Karlsruhe; din 1999 este rectorul acesteia. De asemenea, predă la Academia de Arte Frumoase din Viena. În 1993, a obţinut Premiul Ernst-Robert-Curtius; în 2005, Premiul Merck pentru proză ştiinţifică. La editura Suhrkamp a publicat, printre altele: Kritik der zynischen Vernunft, Zur Welt Kommen — Zur Sprache Kommen, Euro-Taoismus, Sphären I-III, In Welttinnenraum des Kapitals, Zorn und Zeit.

Cartea "Zelul fata de Dumnezeu" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Peter Sloterdijk si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Zelul fata de Dumnezeu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Zelul fata de Dumnezeu" este de 24 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-211-9
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Zelul fata de Dumnezeu : Despre lupta celor trei monoteisme

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Zelul fata de Dumnezeu : Despre lupta celor trei monoteisme. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Peter Sloterdijk

Pe langa "Zelul fata de Dumnezeu : Despre lupta celor trei monoteisme", autorul Peter Sloterdijk a publicat si Reguli pentru parcul uman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter