Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46

Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 46 din seria Idei Creative

Recenzie Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46

Cartea de faţă prezintă multiplele moduri în care se pot utiliza şnururile şi panglicile din hârtie. Din aceste materiale care se găsesc într-o varietate foarte mare de culori se pot confecţiona flori, jardiniere, coroniţe, zâne, pitici şi sunt foarte utile chiar şi la împachetat.

Recomandăm folosirea lor la confecţionarea decoraţiunilor de Paşte sau de Crăciun alături de copii, deoarece unele modele sunt uşor de realizat. Îndeletnicirile manuale în comun sunt o mare bucurie în sine, iar ornamentele realizate constituie amintiri foarte plăcute.

Recomandăm această carte grădiniţelor şi şcolilor deoarece lucrul cu hârtia dezvoltă aptitudinile manuale şi creativitatea copiilor.

Cartea "Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46 " a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Krisztina Farago si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46 " este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46 . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Krisztina Farago

Deocamdata in afara de "Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46 ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Krisztina Farago.

Idei Creative

Zane si flori din snururi si panglici de hartie - Idei Creative vol. 46
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter