Yoga si sanatatea

Yoga si sanatatea

Editura Herald
26,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Orice boala a corpului este intotdeauna expresia exterioara a unei dizarmonii a fiintei interioare

Recenzie Yoga si sanatatea

Stiinta (fizica, biologia, medicina) pare sa se apropie pe zi ce trece de "Marele Secret". Posibilitatea de a cuprinde intr-o singura formula, intr-o singura tasnire de gandire, aceasta insesizabila si profunda unitate a creatiei nu mai pare imposibila. Maine, descifrarea codului vietii va fi fara indoiala un joc de copil; prelungirea vietii la nesfarsit va reprezenta cucerirea viitorului mileniu. In acelasi timp se pare ca secretul se indeparteaza pe masura ce ne apropiem. Dar nu este asa tocmai pentru ca ratiunea nu poate sa-l inteleaga? Pentru ca este nevoie de un instrument mai subtil, mai sigur - o noua constiinta, care trebuie descoperita. O alta dimensiune a vietii si a corpului in care vom avea in sfarsit puterea de "a vindeca inima dureroasa a vietii", cum scria Sri Aurobindo.

Si tot el adauga: "Chiar si corpul isi va aduce aminte de Dumnezeu". Oare aici nu este vorba, de fapt, despre memoria Materiei?

Cele mai multe capitole din aceasta culegere se deschid printr-o serie de mesaje scurte sau texte scrise de Mama, urmate cel mai adesea de extrase din Convorbiri.

"Concentrare şi împrăştiere în activităţile sportive, cei care vor să reuşească îşi aleg linia sau subiectul care le place cel mai mult sau care convine naturii lor; aceştia..." Continuare...

"Se poate spune că, încă din primele zile, chiar din primele ore de viaţă, copilul trebuie să fie supus primei părţi a acestui program, adică cea care este în legătură cu alimentaţia,..." Continuare...

Cartea "Yoga si sanatatea" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Practici Yoga si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Laurentiu Mircea si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Yoga si sanatatea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Yoga si sanatatea" este de 26 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-252-7
Pagini: 254
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: longevitate

Pret Yoga si sanatatea

Produse similare si recomandari

Yoga si sanatatea
Laurentiu Mircea
26.00 RON
Argila si sanatatea
Nadia Kotchenco
6.30 RON
Sanatatea femeii
43.93 RON
Culorile si sanatatea
Gerard Edde
12.00 RON
Sanatatea - o performanta
Ioan Dragan
5.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Secretul longevitatii
Dr. Mark Liponis
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Yoga si sanatatea. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laurentiu Mircea

Deocamdata in afara de "Yoga si sanatatea", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Laurentiu Mircea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter