Yoga Sutra

Yoga Sutra

Editura Ram
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Autor: Patanjali

Recenzie Yoga Sutra

"Din punct de vedere istoric, Patanjali a trait intre anii 500 si 200 i. H., dar tot ce stim despre acest stravechi Maestru spiritual provine din legende si mituri. Despre el se spune ca a fost un svayambhu, un suflet evoluat care s-a incarnat de buna voie pentru a ajuta umanitatea.

Cuvintele lui Patanjali sunt simple, concise si au o profunda inspiratie divina. Dupa mai mult de douazeci de secole, ele continua sa fie proaspete, fascinante si vor ramane pentru totdeauna."

Cartea "Yoga Sutra" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Yoga Sutra prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Yoga Sutra" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 978-973-7726-12-x
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Yoga Sutra

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Yoga Sutra. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter