Writing skills for young learners. Racers

Writing skills for young learners. Racers

Editura Booklet
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Writing skills for young learners. Racers

Lucrarea de fata ii va ajuta pe elevii de nivel intermediar (A2-B1) sa isi imbunatateasca vocabularul si competentele de compozitie si scriere.

Gandita ca un caiet de lucru, lucrarea acopera cele mai importante tipuri de text pe care elevii le intalnesc la acest nivel, de la e-mailuri catre prieteni si compuneri cu suport grafic pana la scrisori formale, descrieri si povestiri personale.

Activitatile propuse incurajeaza elevii sa foloseasca limba engleza creativ si sa exerseze pasii necesari redactarii unui text personal, in timp ce modelele si sugestiile de raspuns asigura o intelegere clara a modului de construire a unui paragraf si a realizarii unui plan de lucru.

Cartea "Writing skills for young learners. Racers" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.01.2018. A fost scrisa de Iulia Perju si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Writing skills for young learners. Racers prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Writing skills for young learners. Racers" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-031-8
Pagini: 127
Format: 20,5 x 25,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Writing skills for young learners. Racers

Produse similare si recomandari

Totul despre verbele engleze
Guillaume Desagulier, Pascale Leclercq
47.50 RON
Dictionar tematic englez-roman
Oana Machidonschi
12.00 RON
English for children. Movers
red. Diana Piscarac
26.00 RON
English for children. Starters
red. Diana Piscarac
26.00 RON
Limba engleza. Bacalaureat 2012
Alexandru Faciu, Ileana Leca
29.90 RON
Gramatica limbii engleze, clasele I-IV
Cristina Johnson
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Writing skills for young learners. Racers. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iulia Perju

Pe langa "Writing skills for young learners. Racers", autorul Iulia Perju a publicat si Prepare yourself for the BAC exam : Writing, reading, speaking skills, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter