Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere

Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere

Editura Egmont
55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Text de Mary Hogan; Ilustratii de John Kurtz

Recenzie Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere

Winnie stie cat de bine este sa respecti bunele maniere, dar oare care se potriveste fiecarei situatii? Christopher robin este bucuros sa ii ajute pe Winnie si pe ceilalti prieteni din Padurea Celor O Suta de Stejari sa dezlege aceasta nelamurire.

Alatura-te lui Winnie de Plus in timp ce invata cum sa se comporte la petreceri, la joaca, la telefon,la masa si... in tot restul timpului! Pentru ca Winnie cu siguranta trebuie sa fie un ursulet politicos.

Cartea "Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 31.12.2017. Se poate cumpara cartea Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-519-779-4
Pagini: 174
Format: 24,5 x 23,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Winnie de Plus. Cartea bunelor maniere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter