Winnie in gradina colorata

Winnie in gradina colorata

Editura Egmont
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Winnie de Plus

Recenzie Winnie in gradina colorata

Cresc impreuna cu Winnie!

Ma joc, observ, desenez, recunosc formele, descopar lumea!

Simpaticul ursulet Winnie si prietenii lui se joaca in gradina multicolora. Vino alaturi de ei si vei descoperi o lume minunata!

Cele 32 de pagini cu jocuri te vor ajuta sa recunosti culorile, sa desenezi si sa colorezi, iar povestioarele amuzante iti vor aduce zambetul pe buze.

Alaturi de Winnie, sa cresti este un joc de copii!

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Winnie in gradina colorata", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Carti cadou / Copii 5-7 ani, Carti pentru copii / Jocuri si exercitii educationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Winnie in gradina colorata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Winnie in gradina colorata" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 9786065192706
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Winnie in gradina colorata

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Winnie in gradina colorata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Winnie de Plus

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter