Winnetou (3 volume)

Winnetou (3 volume)

Editura Gramar
60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Winnetou (3 volume)

Primele "fete palide" au gasit la indian nu numai o primire ospitaliera, ci o cinstire aproape idolatra. Si care a fost rasplata? Al lor era, incontestabil, tot pamantul pe care il locuiau. Le-a fost luat. Cate rauri de sange au curs si cate cruzimi s-au savarsit, acest lucru il stie oricine a citit istoria "cunoscutilor" conquistadori. Si dupa exemplul lor s-a mers si mai tarziu. Omul alb a venit purtand pe buze cuvinte dulci si la brau un cutit, iar in mana pusca incarcata. A promis iubire si pace si a adus razboi si ura. Omul rosu a trebuit sa se dea pas cu pas inapoi. Din cand in cand i-au fost garantate drepturi "eterne" asupra "teritoriului sau", dar la scurt timp dupa aceea a fost alungat de pe el, mereu mai departe. Pamantul i-a fost "cumparat", dar fie nu i s-a platit, fie i-au fost oferite la schimb marfuri fara valoare, de care nu avea nevoie.

"Această ameninţare a fost o mare imprudenţă, ba chiar J prostie din partea lui, pentru că mi-a trădat felul în care urrrj să-şi folosească arma. Măruntaiele mele! Deci nu avea de gânl..." Continuare...

"Ceea ce cămila, supranumită şi corabia deşertului, este pentru arab, renul pentru lapon şi câinele polar pentru eschimos, este calul pentru un om al preriei. Spirilu! savanei se avântă..." Continuare...

"Pe   teritoriul   Wyoming,   aproape   de   izvoarele   lui | Yellowstone River, în mijlocul unui lanţ muntos de o frumuseţel de basm,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Winnetou (3 volume)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Capodopere, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Karl May si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Winnetou (3 volume) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Winnetou (3 volume)" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1973-63-0
Pagini: 433+457+452
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 3
Limba: ro

Pret Winnetou (3 volume)

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Eneida
Publius Vergilius Maro
20.00 RON
Vantul prin salcii
Kenneth Grahame
11.00 RON
Sonete, Furtuna
William Shakespeare
29.00 RON
Coliba unchiului Tom
Harriet Beecher-Stowe
16.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Winnetou (3 volume) de Valentino la 03.04.2012

"Sti tu draga cititorule ce este acela un greenhorn?" Ei bine pe parcursul a trei volume captivante, ai toate sansele sa intelegi, caci acesta este titlul oficial al lui Old Shatterhand, un tanar venit de prin Austria sau Germania care se trezeste in cursul a catorva zile, din meditator privat pentru copii in inginer expert si totodata, vanator de grizly, de bizoni, de mustangi si mare prieten al apasilor, frate de sange cu insusi capetenia. De ce Winnetou? Pentru ca acesta este numele fiului capeteniei apasilor si mai tarziu, el insusi capetenie. Cele trei volume reprezinta un adevarat ghid despre ce si cum trebuie sa se ocupe un adevarat westman, despre cat de naiv trebuie sa fi sa te lupti cu cutitul impotriva unui kiovas, sau sa incerci sa-ti aperi viata cand esti legat la stalpul caznelor. Ei bine, contrar mustrarilor pline de umor si ironie ale lui Sam Hawkens, Old Shatterhand le reuseste pe toate si castiga mai apoi prietenia apasilor deschizand astfel drumul pentru inca doua volume pline de westmani, pusti si secrete ale luptelor si vietuitului in preerie. Limbajul este adecvat permitand citirea atat de adulti cat si de copii.

2. Winnetou (3 volume) de Valentino la 21.03.2012

Winnetou este serie de volume ce poate fi citita atat de copii cat si de adulti. Actiune alerta si o multitudine de informatii ce pot imbogatii cultura generala.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Winnetou (3 volume). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Karl May

Karl May a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Aventurierii de la Mecca, Banditul din Llano Estacado, Canada-Bill, Comoara din Lacul de Argint, In imparatia leului argintiu, Testamentul Incaşului, Testamentul incasului, Testamentul incasului , Winnetou (3 vol.) , Winnetou (3 volume), Winnetou (3 volume).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter