Microsoft Windows Me pentru ... amici!

Microsoft Windows Me pentru ... amici!

Editura Tehnica
16,35 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2001; ISBN: 973-31-2003-0
Colectia: pentru_amici

Recenzie Microsoft Windows Me pentru ... amici!

Familiarizati-va cu elementele de baza din Windows Me! * Conectati-va la Internet! * Personalizati-va PC-ul ! * Distrati-va cu fisiere video, audio si de imagini ! * Grabiti-va sa luati cunostinta cu noile unelte pentru Internet si e-mail !

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Microsoft Windows Me pentru ... amici!", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Sisteme de operare, Calculatoare si internet / Windows, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Andy Rathbone si a fost publicata de editura Tehnica. Se poate cumpara cartea Microsoft Windows Me pentru ... amici! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Microsoft Windows Me pentru ... amici!" este de 16.35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Microsoft Windows Me pentru ... amici!

Produse similare si recomandari

Consilier windows
Florin Ciotu
Linux pentru incepatori
George Dimitriu
36.99 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Microsoft Windows Me pentru ... amici!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Andy Rathbone

Deocamdata in afara de "Microsoft Windows Me pentru ... amici!", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Andy Rathbone.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter