Vremea bastarzilor

Vremea bastarzilor

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vremea bastarzilor

Beatriz a Portugaliei - fiica lui Pedro I şi a lui Inés de Castro - după prematura moarte a celor doi fraţi mai mari, va fi nevoită să ducă o existenţă zbuciumată, deoarece se va afla în miezul conflictelor dintre regatele Castiliei şi Portugaliei. Va cunoaşte secretele cele mai întunecate ale unei monarhii în plină schimbare, unde legea este răsturnată şi religia e partizană şi unde singura dorinţă arzătoare este de a pune mâna pe putere cu orice preţ.

Dar atunci când Beatriz va accepta că este la fel precum cei din jurul ei, va reuşi să înţeleagă de ce cineva foarte apropiat încearcă să o omoare. Paula Cifuentes oferă în "Vremea bastarzilor" o abordare tânără şi proaspătă care descoperă aspecte necunoscute ale unei frumoase, inteligente şi excepţionale femei, a cărei viaţă a avut numeroase pete de întuneric şi lumină, ca de pildă ipotetica iubire incestuoasă trăită cu fratele ei vitreg.

Cartea "Vremea bastarzilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Paula Cifuentes si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Vremea bastarzilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vremea bastarzilor" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9786066091176
Pagini: 412
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vremea bastarzilor

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vremea bastarzilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paula Cifuentes

Deocamdata in afara de "Vremea bastarzilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Paula Cifuentes.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter