Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

59,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vrajitorul din Oz

Folclorul, legendele, miturile si basmele au insotit secole la rand copilaria tinerilor insufletiti de o pasiune fireasca si instinctiva pentru povestile fantastice, miraculoase si vadit ireale. Zanele inaripate ale lui Andersen si ale fratilor Grimm au adus mai multa fericire inimilor copiilor decat toate celelalte creatii omenesti.

Cu toate acestea, basmul stravechi, care a fost de folos generatii intregi, poate fi acum clasat drept "istoric" in biblioteca pentru copii; a sosit momentul pentru o serie mai noua de "povesti fantastice", din care spiridusii, piticii si zanele, devenite stereotipuri, sa fie inlaturate, impreuna cu toate intamplarile oribile si infioratoare create de autori pentru ca fiecare poveste sa aiba o morala de temut. Educatia moderna include si moralitatea; prin urmare, copilul modern cauta numai amuzamentul in povestile sale miraculoase si se lipseste bucuros de toate intamplarile neplacute.

Cu aceasta idee in minte, povestea Minunatului vrajitor din Oz a fost scrisa numai pentru a fi pe placul copiilor din ziua de astazi. Se doreste a fi un basm modernizat, in care sunt pastrate uimirea si bucuria, iar suferintele si cosmarurile sunt inlaturate. - L. Frank Baum, Chicago, aprilie, 1900

Cartea "Vrajitorul din Oz" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Povesti si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Frank L. Baum si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Vrajitorul din Oz prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vrajitorul din Oz" este de 59.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-600-264-6
Pagini: 192
Format: 19,5 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vrajitorul din Oz

Produse similare si recomandari

Maimutica Guenon
Corina Firuta
2.73 RON
Povestea lui Harap Alb
Ion Creanga
8.00 RON
Mica Sirena (editie de lux). Contine CD
Hans Christian Andersen
18.00 RON
Hainele cele noi ale imparatului
Hans Christian Andersen
5.70 RON
Motanul incaltat
Charles Perrault
1.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vrajitorul din Oz. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frank L. Baum

Frank L. Baum a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Vrajitorul din Oz, Vrajitorul din Oz, MOS CRACIUN A FOST RAPIT! / A KIDNAPPED SANTA CLAUS , Cainele de sticla / The glass dog, Talharii din cufar / The box of robbers, The Wizard of Oz, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter