Vrajitoarele

Vrajitoarele

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2003; ISBN : 973-576-521-7

Recenzie Vrajitoarele

Traducerea: Eugenia Popescu-Cancea
S-ar putea sa stati langa o vrajitoare si nici macar sa nu va dati seama de asta. Ele par niste femei obisnuite, dar, de fapt, sint extrem de periculoase pentru copii. Din fericire pentru baietelul din acest roman bunica lui stie cum sa recunoasca o vrajitoare. Dar chiar si asa, lucrurile nu ies intotdeauna cum ne-am astepta...

Cartea "Vrajitoarele" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Roald Dahl si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Vrajitoarele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vrajitoarele" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Vrajitoarele

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vrajitoarele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Roald Dahl

Roald Dahl a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Charlie si Marele Ascensor din Sticla, Charlie si fabrica de ciocolata, Fantasticul Domn Vulpe, James si piersica uriasa, Matilda, Someone Like You, Ten short stories, Uriasul cel prietenos, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter