Vocabularul psihologiei

Vocabularul psihologiei

38,04 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: psihologie

Recenzie Vocabularul psihologiei

Este o lucrare careia Henri Pieron i-a consacrat ultimii 15 ani din viata si pe care a elaborat-o beneficiind de o echipa de 27 de colaboratori dintre cei mai prestigiosi. Ajuns, in 1994, la cea de a sasea editie (revazuta si adaugita), Vocabularul psihologiei si-a confirmat utilitatea prevazuta de initiatorul sau, constituind "un instrument de lucru pentru toti cei care, in vreun fel, vin in contact cu lucrari sau articole de psihologie, ca si pentru psihologii care au de consultat, in domenii limitrofe, lucrari care ii intereseaza in mod direct". Vocabularul psihologiei este o lucrare care se adreseaza, de asemenea, cititorului de lucrari de cultura generala. De o valoare aparte sunt "anexele": sigle si simboluri diverse, tabloul hormonilor, formule matematice, tabele de psihofarmacologie etc., precum si un cuprinzator lexic al radacinilor grecesti ale termenilor proprii psihologiei.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vocabularul psihologiei", publicata in 2 categorii, Dictionare si ghiduri / Dictionare specializate, Psihologie / Psihologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Leonard Gavriliu, Henri Pieron, si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic. Se poate cumpara cartea Vocabularul psihologiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vocabularul psihologiei" este de 38.04 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Vocabularul psihologiei

Produse similare si recomandari

Dictionar de gandire politica
Dominique Colas
35.00 RON
Dictionar juridic roman-englez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar scolar de neologisme
Marin Buca
9.00 RON
Dictionar economic englez-roman
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar de expresii juridice latine
Sauleanu Lucian Bernd
24.90 RON
Dictionar de drept civil si proceduri civile
Dumitru Radescu, Elena Radescu, Georgeta Stoican
119.90 RON
Dictionar de arhaisme si regionalisme, vol. I-II
Gh. Bulgar, Gh. Constantinescu-Dobridor
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vocabularul psihologiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Leonard Gavriliu

Leonard Gavriliu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de cerebrologie, Dictionar de filosofie.

Henri Pieron

Deocamdata in afara de "Vocabularul psihologiei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Henri Pieron.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter