Visuri implinite

Visuri implinite

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Visuri implinite

Ariel Kirkwood iubeste viata pe care o trăieste – interpretează foarte convingător rolul Amandei dintr-un serial cu mare succes de public si se bucură de adoratia fanilor. Întâlnirea cu scenaristul Booth DeWitt si propunerea acestuia de a juca rolul eroinei principale, o femeie superbă, dar crudă si manipulatoare –  inspirat de fosta sotie a lui DeWitt –  reprezintă pentru ea împlinirea visului de a se afirma cu adevărat în lumea filmului.

Munca alături de Booth se dovedeste a fi mai mult decât o provocare profesională, în clipa când între cei doi se naste o pasiune de nestăvilit. Însă prin recrearea fidelă a imaginii fostei sotii, Ariel-actrita aduce la viată fantomele din căsnicia nefericită a lui Booth, iar Ariel-femeia trebuie să-l convingă pe acesta că merită să dărâme zidul de cinism si de neîncredere cu care s-a înconjurat – pentru a-si oferi sansa de a iubi din nou.

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste, si majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de tări, în peste 400 de milioane de exemplare în lumea întreagă. Nora Roberts este primul autor prezent în Galeria Celebritătilor înfiintată de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Cartea "Visuri implinite" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Nora Roberts si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Visuri implinite prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Visuri implinite" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: nora roberts , visuri implinite

Pret Visuri implinite

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Visuri implinite
Nora Roberts
19.90 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Visuri implinite. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nora Roberts

Nora Roberts a publicat inca 72 carti prezente in libraria noastra, Agentia fericirii, Cheia cunoasterii, Cheia curajului , Cheia luminii, Dezvaluire socanta, Fara limite, Jocul destinului, Jurnalele unei prostituate de lux, Martorul, Misterul tabloului, Prin labirintul ratiunii, Ultima imagine, Vieti la limita. Volumul I, Vizita neasteptata, Afaceri murdare, Amenintarea din umbra, Comori tainuite, Crinul rosu, Crucea lui Morrigan, Cupa cu venin, Dalia albastra, Dans in vazduh, Dans in vazduh, Dansul zeilor, Diamantele vin din cer, Doamna furata, Dragoste otravita, Dulce va fi razbunarea, Fericiti pentru totdeauna, Frati de cruce, Fructul oprit, Gheata fierbinte, Gheata fierbinte, Iluzii cinstite, In arsita noptii, INCREDERE TRADATA, Infruntind focul, Inner Harbor, Inner Harbor, Inocenta carnala, Inocenta si crima, La noapte si intotdeauna, Lacrimile lunii, Mai imbatator decit vinul, Martorul, Nascuta in flacari, Nascuta in gheata, Nimic decat placere, Pacate sacre, Parfumul iubirii, Pasiune, Pastreaza visul, Pentru toata viata, Perlele marii, Pina ce moartea ne va desparti, Placeri vinovate, Placeri vinovate, Prin labirintul ratiunii, Raul divin, Razbunarea, Scandaluri intime, Secrete periculoase, Stanca pagana, Traieste clipa, Trandafirul negru, Ultima creatie, Valea Tacerii, Vanatoarea de comori, Vieti la limita. Volumul II : Sfarsitul aventurii, Vis in alb, Vizita neasteptata, Ziua a saptea, dintre care primele 14 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter