Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Editura All
17,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Medicina este un domeniu aflat într-o continuă schimbare, prin experienţa clinică şi studiile care lărgesc mereu orizontul de cunoaştere.

Cartea de faţă îi oferă viitorului asistent medical oportunitatea însuşirii unor noţiuni de bază din domeniul medicinei de laborator, la care se adaugă modalităţile de prevenire şi combatere a bolilor infecţioase, precum şi posibilităţile actuale de tratare a acestora.

Lucrarea comprimă şi integrează informaţii importante din domeniul virusologiei, bacteriologiei, parazitologiei, micologiei şi imunologiei, fiecare dintre aceste ramuri cunoscând o dezvoltare independentă remarcabilă în ultimele decade.

Întregul material respectă programa de pregătire a asistenţilor medicali, adresându-se tuturor elevilor şcolilor sanitare, indiferent de specialitate.

Cartea "Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali" a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. Se poate cumpara cartea Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali" este de 17.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2012
ISBN: 978-606-587-048-2
Pagini: 184
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali

Produse similare si recomandari

Esentialul in obstetrica
Dimitrie Nanu
49.00 RON
Atlas de electrofiziologie
Dragos Cozma, Stefan Iosif Dragulescu
21.80 RON
Kinetoterapia pe intelesul tuturor
Elena Engrich
33.79 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Virusologie, bacteriologie si parazitologie pentru asistenti medicali. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter