Virstele jocului. Strada cetatii

Virstele jocului. Strada cetatii

27,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Virstele jocului. Strada cetatii

Virstele jocului. Strada Cetatii este o imersiune high fidelity in datele si atmosfera unei epoci si incercarea de a schita confluenta dintre cinci mentalitati (ardeleneasca, olteneasca, saseasca, „regateana”, vest-germana), patru generatii (strabunici, bunici, parinti, copil – prezente sincronic, in acelasi moment temporal), trei istorii (romaneasca, saseasca, germana), doua culturi (a romanilor si a sasilor transilvaneni) si un prezent continuu (mijlocul anilor ’70, avind ca punct terminus moartea dictatorului chinez Mao Zedong si… inceputul scolii primare).

Din perspectiva induiosatoare a copilului, Claudiu M. Florian reuseste sa tematizeze cu o profunzime iesita din comun probleme politice, istorice si sociale, fara a renunta niciodata la umorul fin si inocent care strabate intregul roman. - Alexandra Sora

Cartea "Virstele jocului. Strada cetatii" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Claudiu M. Florian si a fost publicata de editura Cartea Romaneasca. Se poate cumpara cartea Virstele jocului. Strada cetatii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Virstele jocului. Strada cetatii" este de 27.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-23-2957-3
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Virstele jocului. Strada cetatii

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Virstele jocului. Strada cetatii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Claudiu M. Florian

Deocamdata in afara de "Virstele jocului. Strada cetatii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Claudiu M. Florian.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter