Violoncelistul din Sarajevo

Violoncelistul din Sarajevo

44.89 42.65 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Format: 150 x 215 mm; Număr pagini: 204; Data apariţie: iunie 2010; ISBN: 978-973-675-823-2

Recenzie Violoncelistul din Sarajevo

O poveste palpitantă într-un Sarajevo asediat

Patru oameni încearcă să supravieţuiască într-un oraş devastat de război. Patru destine se împletesc într-un univers haotic. De la fereastra sa, un violoncelist vede cum douăzeci şi doi dintre prietenii şi vecinii lui sunt ucişi de un obuz. Într-un act de sfidare, omul îşi făgăduieşte să cânte douăzeci şi două de zile, în memoria lor, acolo unde a avut loc atacul. Altundeva, tânărul Kenan îşi riscă viaţa în căutare de apă pentru familia lui. Dragan vinde pâine în schimbul unui adăpost. O tânără femeie lunetist, poreclită Săgeata, împuşcă soldaţi şi îl apără pe muzician cu propria ei viaţă. În tot acest timp, violoncelistul cântă.

Un roman cu o forţă şi o intensitate incredibile, o mărturie a dăinuirii într-un timp al terorii şi al suferinţei, Violoncelistul din Sarajevo explorează căile prin care războiul poate schimba propria noastră definiţie a umanităţii şi dezvăluie felul în care banalul ritual cotidian al vieţii poate fi o formă de rezistenţă. 

“Cu o imagistică de neuitat şi cu o simplitate sfâşietoare, această carte vorbeşte convingător despre triumful spiritului în faţa unei disperări copleşitoare şi despre puterea artei de a împrăştia întunericul.” – The Washington Post 

“Fremătând de viaţă, romanul lui Galloway scoate la iveală forţa spiritului uman pe care nici măcar războiul nu o poate distruge.” – The Vancouver Sun 

“Deşi ancorată în realitatea asediului oraşului Sarajevo, din anii 1990, drama violoncelistului transcende spaţiul şi timpul. Este o poveste universală şi o mărturie despre supravieţuire.” – Khaled Hosseini, autorul romanelor Vânătorii de zmeie şi Splendida cetate a celor o mie de sori

Cartea "Violoncelistul din Sarajevo" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura americana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Steven Galloway si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Violoncelistul din Sarajevo prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Violoncelistul din Sarajevo" este de 42.6455 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Violoncelistul din Sarajevo

Produse similare si recomandari

PRAXIS
Walter Jon Williams
49.90 RON
Mantia inselaciunii
James Luceno
30.00 RON
Initierea
Richelle Mead
44.90 RON
Firma
John Grisham
29.99 RON
Razbunatorii - Iar sangele va curge
John Connolly
45.00 RON
DRAGI AMERICAN AIRLINES
Jonathan Miles
36.90 RON
La rascruce (seria razboiul clonelor)
Matthew Stover
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Violoncelistul din Sarajevo. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Steven Galloway

Deocamdata in afara de "Violoncelistul din Sarajevo", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Steven Galloway.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter