Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde

Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde

44,89 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: craciunul

Recenzie Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde

În acest album minunat vei descoperi toate ingredientele pentru a petrece cu bine sărbătorile: cinci poveşti de spus la gura sobei, întrerupte de câteva delicioase reţete de biscuiţi şi de numeroase idei pentru a-ţi împodobi bradul.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vine Craciunul", publicata in 2 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru copii, Carti cadou / Carti de Craciun, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Alain Jost, Marie Duval, si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Vine Craciunul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vine Craciunul" este de 44.89 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-675-516-3
Pagini: 96
Format: 240 x 305 mm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde

Produse similare si recomandari

52 de povesti
44.91 RON
Crăciunul cu Norocel
Caroline Repchuk
40.00 RON
Insecte. Prima mea enciclopedie
Helen Flint
34.90 RON
Piciul - Alphonse Daudet
Alphonse Daudet
8.91 RON
Atlasul lumii pentru copii
Colin Sale
75.99 RON
Enciclopedia pentru elevi
Britannica
54.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alain Jost

Deocamdata in afara de "Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alain Jost.

Marie Duval

Deocamdata in afara de "Vine Craciunul : Povesti, colinde, podoabe si merinde", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marie Duval.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter