Vindecarea intuitiva. Ghid practic

Vindecarea intuitiva. Ghid practic

Editura Lifestyle
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Citeste sanatos

Recenzie Vindecarea intuitiva. Ghid practic

Sanatate fizica, emotionala si sexuala in cinci pasi

Cartea de fata va poate salva viata. In acest minunat si foarte practic ghid pentru vindecarea corpului si a mintii, dr. Judith Orloff va invata cum sa va dezvoltati propria intelepciune intuitiva si cum sa capatati incredere in ea. Prin intermediul unor relatari de cazuri si al unor exercitii bine alese, ea va arata cum sa evitati pericolele in sanatate, relatii si in viata, in general. - Dr. Brian L. Weiss

In Vindecarea intuitiva, Judith Orloff descrie in mod elocvent viziunea sa asupra integrarii ingrijirii corporale si a celorlalte dimensiuni ale sanatatii si vindecarii, o viziune care imbratiseaza transformarea emotionala si spirituala alaturi de cea fizica. Ea ajuta la crearea unei punti intre cele doua lumi. Medic cu o solida pregatire traditionala, doctorul Orloff face apel si la intuitie si spiritualitate in practicarea profesiei sale.

Prezentul ghid te va ajuta sa-ti stimulezi raspunsul imunitar, sa te refaci dupa boala, sa accesezi fortele vitale ale sexualitatii, sa controlezi durerea, sa identifici cei mai buni agenti pentru vindecare si sa-ti infrangi anxietatea, deprimarea precum si alte blocaje emotionale.

"Relaţiile — la loc de cinste The laveyou make is equal to the Iove you take6. - The Beatles Dă-mi voie să-ţi spun o poveste despre dragostea adevărată. Prietena mea, Arielle, era..." Continuare...

"Dacă ne îmbolnăvim: cum să ne vindecăm cu ajutorul intuiţiei Boala a apărut odată cu viaţa, îi inţa medianei este încă tânără. — Jean Starobinski, istoric..." Continuare...

Cartea "Vindecarea intuitiva. Ghid practic" a fost publicata in categoria Medicina / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Dr. Judith Orloff si a fost publicata de editura Lifestyle. Se poate cumpara cartea Vindecarea intuitiva. Ghid practic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vindecarea intuitiva. Ghid practic" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8309-00-2
Pagini: 503
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vindecarea intuitiva. Ghid practic

Produse similare si recomandari

Dictionar de nursing
Elizabeth A. Martin, Tanya McFerran
59.90 RON
Toto si Loto. Din lumea animalelor
colectiv Aramis
5.49 RON
Acneea si Rozaceea
David J. Goldberg, Alexander L. Berlin
35.00 RON
Managementul modern in organizatiile sanatatii – perspective in serviciile de neurochirurgie
Alexandru Vlad Ciurea, Vasile Gh. Ciubotaru, Eugen Avram
77.39 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vindecarea intuitiva. Ghid practic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Judith Orloff

Deocamdata in afara de "Vindecarea intuitiva. Ghid practic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Judith Orloff.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter