Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II

Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II

Editura Kamala
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II

In cel de al doilea volum sunt prezentate retete si modalitati de preparare terapeutica si culinara a principalelor alimente naturale (legume, fructe, cereale, produse apicole, condimente si suplimente alimentare), 13 cure alimentare vindecatoare, precum si modul de utilizare a unor alimente cu potential energetic ridicat, a germenilor din legume si cereale, a uleiurilor vegetale, etc.

Fiecare volum in parte include un index terapeutic complex, util pentru regasirea rapida a informatiilor necesare in diferite tulburari de sanatate.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Nutritie, Religie si teologie / Spiritualitate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Calin Inata, Liviu Gheorghe, Mihai Minoiu, Tudor Ilie, si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2001
ISBN: 978-973-85041-0-4
Pagini: 444
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Calin Inata

Deocamdata in afara de "Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Calin Inata.

Liviu Gheorghe

Liviu Gheorghe a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Buddha : Lumina unei cai spirituale, Cartea barbatului, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I.

Mihai Minoiu

Mihai Minoiu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I.

Tudor Ilie

Tudor Ilie a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cartea barbatului, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter