Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I

Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I

Editura Kamala
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I

Acest prim volum prezinta in detaliu cateva metode forte ale dietoterapiei naturale: regimurile macrobiotice ale doctorului Oshawa, Curele cu sucuri si cruditati, Postul complet. Asociate cu remedii eficiente si cu alte terapii alternative, aceste metode stravechi VINDECA, REGENEREAZA si FORTIFICA intrega fiinta.

Lucrarea ofera informatii ample despre modul de realizare al acestor cure, indicatiile necesare atat pentru mentinerea unei foarte bune sanatati, cat si pentru vindecarea unor afectiuni grave.

Ea cuprinde un index terapeutic amplu si metode practice ce grabesc procesele de purificare si vindecare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I", publicata in 2 categorii, Sanatate, nutritie, sport / Nutritie, Religie si teologie / Spiritualitate, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Liviu Gheorghe, Tudor Ilie, Mihai Minoiu, si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2001
ISBN: 978-973-98361-6-x
Pagini: 384
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I

Produse similare si recomandari

Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Ce mananca un copil istet
Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce
29.90 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON
Niciodata nu vei mai fi obez
Raymond Francis, Michelle King
29.90 RON
Sa slabim mancand sanatos
Jack Goldberg, Karen O Mara, Gretchen Becker
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Liviu Gheorghe

Liviu Gheorghe a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Buddha : Lumina unei cai spirituale, Cartea barbatului, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Tudor Ilie

Tudor Ilie a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Cartea barbatului, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Mihai Minoiu

Mihai Minoiu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cartea femeii, Vindecare si purificare prin alimentatie si post vol II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter