Vindecare prin tehnici sexuale taoiste

Vindecare prin tehnici sexuale taoiste

Editura Kamala
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vindecare prin tehnici sexuale taoiste

Armonia cosmica desavarsita a lui TAO este intotdeuna prezenta in iubire. Atunci cand se manifesta iubirea profunda, efectele sale sunt vindecarea, plentitudinea si fericirea.

Poate nicaieri in afara traditiei spirituale taoiste nu au fost ingemanate atat de frumos stiinta vindecarii cu arta iubirii pentru ca omul sa fie incurajat sa se descopere pe el insusi, sa se vindece pe el insusi si sa atinga desavarsirea.

Cartea "Vindecare prin tehnici sexuale taoiste" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mieke Wik, Stephan Wik, si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Vindecare prin tehnici sexuale taoiste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vindecare prin tehnici sexuale taoiste" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1837-08-6
Pagini: 185
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vindecare prin tehnici sexuale taoiste

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vindecare prin tehnici sexuale taoiste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mieke Wik

Deocamdata in afara de "Vindecare prin tehnici sexuale taoiste", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mieke Wik.

Stephan Wik

Deocamdata in afara de "Vindecare prin tehnici sexuale taoiste", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Stephan Wik.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter