Vindeca-ti viata : Opt practici spirituale care va vor transforma viata

Vindeca-ti viata : Opt practici spirituale care va vor transforma viata

Editura For You
23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vindeca-ti viata : Opt practici spirituale care va vor transforma viata

Un ghid in 12 pasi, pentru a aduce iubire, putere si sens in viata ta

Această carte te va ajuta să te deschizi către o viaţă dedicată vindecării autentice şi întăririi sinelui. Poţi învăţa să te iubeşti pe tine însuţi, din interior către exterior, şi astfel, să iniţiezi un proces de dăruire şi de primire, care îţi va transforma viaţa. Poţi pune capăt suferinţei şi te poţi uni cu sentimentul de bucurie. Te poţi exprima cu pasiune şi poţi învăţa să-ţi dezvolţi şi să-ţi exprimi darurile. Poţi învăţa să-ţi imprimi cu iubire experienţele şi să atragi în viaţa ta tot mai multă iubire. Poţi să-ţi îndeplineşti menirea şi să trăieşti alături de partenerul tău de viaţă, într-o relaţie de egalitate şi respect reciproc.

Toate darurile vieţii şi ale iubirii îţi sunt disponibile. Trebuie doar să faci ceea ce-ţi stă în putere să faci şi să-ţi deschizi inima, spre a le primi.

"Eşti deja în regulă. Nu e nimic defect la tine, nu îţi lipseşte nimic. Nu trebuie să fii reformat. Nu trebuie să fii salvat, corectat. Aceasta este o afirmaţie existenţială. Ea..." Continuare...

"Poate că cineva te provocă, iar tu reacţionezi cu furie. însă nu acea persoană este responsabilă de cuvintele sau actele tale de furie - tu eşti. Nu contează cine crezi tu că te-a supărat..." Continuare...

Cartea "Vindeca-ti viata" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Paul Ferrini si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Vindeca-ti viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vindeca-ti viata" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1701-97-4
Pagini: 240
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vindeca-ti viata : Opt practici spirituale care va vor transforma viata

Produse similare si recomandari

Sufletul pereche te cheama
Michael Russ
6.00 RON
Arta razboiului PSI
Ovidiu - Dragos Argesanu
30.00 RON
Cum sa fii fericit tot timpul
Yogananda Paramhansa
15.00 RON
Sfarsitul timpului. Editia a II - a
J. Krishnamurti, David Bohm
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vindeca-ti viata : Opt practici spirituale care va vor transforma viata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paul Ferrini

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter