Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul

Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul

Editura Herald
26,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Tantra

Recenzie Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul

Vijnana Bhairava este o foarte veche carte de yoga ce urmeaza indeaproape principiile de baza ale traditiei Saivagama, cuprinzand o suta douasprezece tipologii de practica yogina. Cu greu exista vreun alt tratat care sa fi descris atat de multe moduri de cunoastere a Realitatii Divine, prezenta in fiecare om ca propriul Sine esential.

Tantrele sunt texte care contin descrieri ale riturilor si ritualurilor, ale formulelor sacre (mantra), diagramelor mistice (yantra), gesturilor (mudra), posturilor (asana), initierilor (diksa), ale yogai sau practicilor mistice. Vijnana Bhairava este de fapt un manual de practici mistice.

In stadiul actual al cunostintelor noastre este imposibil sa datam exact textul, stim insa ca Vijnana Bhairava era foarte cunoscuta in secolul al VIII-lea d.Hr. Aceasta lucrare deosebita este deopotriva extensiva si intensiva in tratarea subiectului de yoga. Textul original a fost publicat in Kashmir Series of Texts and Studies. Fiecare vers al textului sanscrit este insotit de note explicative ce vor parcurge un drum lung pentru a elucida ideea esentiala a strofei.

La inceput exista o introducere privitoare la istoricul si locul lucrarii de fata, iar la sfarsit a fost adaugata o postfata ce explica principiile fundamentale ale practicilor yogine precum si un glosar de termeni tehnici. Vijnana Bhairava este o excelenta expunere a caii yoga, metodele prezentate in carte au la baza doctrinele filozofiei non-dualiste sivaite.

Cartea "Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Alte culte si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vijnana Bhairava si a fost publicata de editura Herald. Se poate cumpara cartea Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul" este de 26 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-111-282-4
Pagini: 256
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: tantra

Pret Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul

Produse similare si recomandari

Flower-Power Tantra
Claudia Golea
5.00 RON
Secretele amorului transfigurator extatic
Nik Douglas, Penny Slinger
13.08 RON
Secretele amorului transfigurator extatic
Nik Douglas, Penny Slinger
13.08 RON
Tantra - Traditia hindusa
Andre Padoux
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vijnana Bhairava

Deocamdata in afara de "Vijnana Bhairava - O suta douasprezece metode de unire cu Divinul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vijnana Bhairava.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter