Vieti paralele

Vieti paralele

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vieti paralele

Quinn Braverman duce o viată fericită alături de un sot iubitor, Lewis, si de fiul lor, Isaac. Însă Quinn  ascunde două secrete. Unul este adevăratul motiv pentru care l-a preferat pe Lewis în defavoarea lui Eugene, fostul ei prieten, faimos, nevrotic si nesigur pe sine. Celălalt este că a stiut întotdeauna că pentru ea este posibilă o viată paralelă, în care poate să treacă oricând.

Ani de-a rândul,Quinn a evitat tentatia de a arunca o privire în cealaltă parte, însă când rămâne însărcinată si află că viitorul copil ar putea suferi de o boală gravă, tentatia de a fugi de problemele coplesitoare devine prea puternică. În existenta paralelă, Quinn a rămas alături de Eugene, si, cel mai important, mama ei este încă în viată. Desi nici măcar nu îsi poate imagina să-si părăsească pentru totdeauna sotul si fiul, Quinn continuă să traverseze între cele două vieti, mânată si de dorinta de a afla motivul pentru care mama ei s-a sinucis imediat după căsătoria ei cu Lewis.

Curând însă Quinn este nevoită să hotărască ce îsi doreste, de fapt, cu adevărat – va avea curajul să înfrunte problemele din existenta pe care a cunoscut-o dintotdeauna sau va alege drumul spre necunoscut?

Ellen Meister este autoarea a trei romane elogiate de critici si de cititori, care s-au numărat pe lista de bestselleruri a New York Times.

Cartea "Vieti paralele" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Ellen Meister si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Vieti paralele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vieti paralele" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 26 martie 2012
ISBN: 978-606-600-781-8
Pagini: 336
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vieti paralele

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vieti paralele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ellen Meister

Deocamdata in afara de "Vieti paralele", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ellen Meister.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter