Viciile lumii postmoderne

Viciile lumii postmoderne

Editura Tracus Arte
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Viciile lumii postmoderne

Cartea "Viciile lumii postmoderne" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Gheorghe Craciun si a fost publicata de editura Tracus Arte. Se poate cumpara cartea Viciile lumii postmoderne prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Viciile lumii postmoderne" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Pagini: 116
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Viciile lumii postmoderne

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Viciile lumii postmoderne. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gheorghe Craciun

Gheorghe Craciun a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Frumoasa fara corp, Pupa Russa, LIMBA SI LITERATURA ROMANA PENTRU BACALAUREAT SI ADMITERE. VOL I, LIMBA SI LITERATURA ROMANA PENTRU BACALAUREAT SI ADMITERE. VOL. II, MARI TEME LITERARE. DICTIONAR-ANTOLOGIE DE TEXTE PENTRU CLASA A IX-A, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter