Viata mea pe net

Viata mea pe net

Editura Polirom
22,96 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Chic

Recenzie Viata mea pe net

Romanul Viata mea pe net este finalist al premiului "USA Best Books" 2011

Emily Thompson se muta in New York, unde isi gaseste un iubit artist si un loc de munca intr-o galerie de arta. Cand totul merge cum nu se poate mai bine, soarta i se schimba, ramane fara resurse si fara sprijin si departe de ajutorul familiei. Deznadajduita, apeleaza la Craigslist, un site prin intermediul caruia intalneste diferite personaje dubioase, care ii vor aduce numai ne­cazuri.

"Defilarea şi pozele mele au fost atât de îngrozi-toare, că mă-ntreb cum au avut atâta răbdare şi Larry, şi Carlo, şi de ce mi-au răsplătit toat greşelile cu complimente. Ostilitatea..." Continuare...

"Adevărul este că în seara aceea îmi uitasem lentilele de contact şi nu vedeam până la paparazzi din hol. Carlo se apleacă să mă sărute din nou, dar mă apucă un acces brusc..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Viata mea pe net", publicata in 2 categorii, Beletristica / ChickLit, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alexandra Ares si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Viata mea pe net prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Viata mea pe net" este de 22.96 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2442-3
Pagini: 247
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Viata mea pe net

Produse similare si recomandari

Tanara mireasa
Madeleine Wickham
28.95 RON
La cumparaturi cu Minnie
Sophie Kinsella
36.95 RON
Celebritate pentru o cauza nobila
Helen Fielding
32.95 RON
La cumparaturi cu bebe
Sophie Kinsella
39.95 RON
Arta de a-ti face datorii
Jacques-Gilbert Ymbert
19.90 RON
Confesiunile unei iubarete
Michelle Cunnah
27.90 RON
Clubul iubitoarelor de ciocolata
Carole Matthews
34.90 RON
Bridget Jones: La limita ratiunii
Helen Fielding
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Viata mea pe net. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Alexandra Ares

Pe langa "Viata mea pe net", autorul Alexandra Ares a publicat si Visatoarele.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter