Viata interioara a Pamantului

Viata interioara a Pamantului

31,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Viata interioara a Pamantului

La începutul secolului al XX-lea, Rudolf Steiner a cercetat natura psihică, spirituală şi cosmică a interiorului Pământului. El a descris felul în care diversele straturi ale acestuia influenţează şi interacţionează cu fiinţele umane care trăiesc aici. Mai mult din punct de vedere teologic şi cosmic, Rudolf Steiner a vorbit despre straturile „Iadului”, prin care Iisus Christos a călătorit în intervalul de timp dintre Răstignire şi Înviere, unindu-se cu Pământul şi cu destinul omenesc.

Cei şapte autori ai cărţii abordează, din diverse perspective, acest subiect puţin cunoscut. Ei discută felul în care forţele emanate din interiorul Pământului influenţează vremea, atmosfera, fiinţele umane, şi cum, la rândul său, comportamentul omenesc le influenţează pe acestea, demonstrând astfel că atât evoluţia Pământului, cât şi cea a omului sunt îngemănate şi trebuie gândite ca un întreg.

De asemenea, ei analizează semnificaţia profundă a încarnării lui Christos, prin care Acesta S-a unit cu Pământul pentru a deveni Spiritul Pământului.

Cartea "Viata interioara a Pamantului" a fost publicata in categoria Paranormal / Mistere si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Christopher Bamford, Dennis Klocek, David Mitchell , si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Viata interioara a Pamantului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Viata interioara a Pamantului" este de 31 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Viata interioara a Pamantului

Produse similare si recomandari

Mastile lui Hristos
Lynn Picknet, Clive Prince
59.99 RON
OZN - obsesia generalilor
Dan D. Farcas
5.00 RON
Povestiri despre putere
Carlos Castaneda
24.99 RON
Misterul lumilor paralele
Rodica Bretin
9.90 RON
Contact extaterestru. Volumul I
Steven M. Greer
29.00 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Viata interioara a Pamantului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Christopher Bamford

Deocamdata in afara de "Viata interioara a Pamantului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Christopher Bamford.

Dennis Klocek

Deocamdata in afara de "Viata interioara a Pamantului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dennis Klocek.

David Mitchell

Pe langa "Viata interioara a Pamantului", autorul David Mitchell a publicat si Atlasul norilor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter