Viata in hexagonul mortii

Viata in hexagonul mortii

Editura Fiat Lux
14,71 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Viata in hexagonul mortii

Pentru prima data, o echipa de autori a avut inspiratia de a se ocupa in aceeasi carte de cele sase flageluri cu care se confrunta omul de astazi - tutunul, alcoolul, drogurile, HIV/SIDA, poluarea si malnutritia - si care alcatuiesc intr-adevar un hexagon al mortii.

Fiecare in parte si toate sase impreuna, aceste flageluri ne afecteaza sanatatea si ne pun in primejdie viata. In cursul prezentarii flagelurilor iese la iveala o cohorta de afectiuni. Pe primele locuri ale topului morbiditatii se situeaza cancerul, hipertensiunea si diabetul, dar ele sunt concurate de altele (hepatitele, alergiile, bolile de piele, bolile digestive.)

Cartea "Viata in hexagonul mortii" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Octavian Popescu, Vasile Achim, Aristide Liviu Popescu, si a fost publicata de editura Fiat Lux. Se poate cumpara cartea Viata in hexagonul mortii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Viata in hexagonul mortii" este de 14.71 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2004
ISBN: 978-973-9250-81-5
Pagini: 253
Format: 17,5 x 24,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Viata in hexagonul mortii

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Viata in hexagonul mortii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Octavian Popescu

Deocamdata in afara de "Viata in hexagonul mortii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Octavian Popescu.

Vasile Achim

Deocamdata in afara de "Viata in hexagonul mortii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vasile Achim.

Aristide Liviu Popescu

Deocamdata in afara de "Viata in hexagonul mortii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Aristide Liviu Popescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter