Viata dupa viata : Investigarea unui fenomen - supravietuirea dincolo de moartea corpului fizic

Viata dupa viata : Investigarea unui fenomen - supravietuirea dincolo de moartea corpului fizic

Editura Adevar Divin
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Viata dupa viata : Investigarea unui fenomen - supravietuirea dincolo de moartea corpului fizic

Publicată pentru prima oară în anul 1975, această explorare devenită clasică a vieţii de după moarte a declanşat o veritabilă revoluţie a atitudinii opiniei publice în raport cu acest subiect, făcând din dr. Moody cea mai proeminentă autoritate la nivel mondial în domeniul experienţelor în apropierea morţii. Viaţă după viaţă a schimbat pentru totdeauna felul în care este înţeles fenomenul morţii, dar şi viaţa însăşi, fapt care explică vânzarea a milioane de exemplare unor cititori dornici să înţeleagă mai bine acest fenomen atât de misterios.

Istoriile ieşite din comun prezentate în această carte aduc dovezi că moartea fizică este urmată de o altă viaţă, aşa cum depun mărturie cei care au ajuns în această „lume de dincolo”, după care s-au întors înapoi. Poveştile lor prezintă similitudini izbitoare şi au o natură absolut pozitivă. Relatările lor emoţionante şi inspirate ne prezintă un crâmpei din pacea şi iubirea necondiţionată care ne aşteaptă pe toţi la sfârşitul călătoriei în acest plan fizic.

Studii precum cele pe care le prezintă dr. Moody în această carte aduc multe clarificări şi confirmă ceea ce ni s-a spus de mai bine de 2000 de ani: că viaţa continuă inclusiv după moartea corpului fizic. - Elisabeth Kübler-Ross, doctor în medicină, autoarea cărţii Despre moarte şi a muri

"EMANUEL SWEDENBORG Swedenborg s-a născut la Stockholm şi a trăit între anii 1688-1772. A fost extrem de renumit la vremea sa şi şi-a adus din plin contribuţia la dezvoltarea ştiinţelor..." Continuare...

"HOTARUL SAU GRANIŢA Unele persoane mi-au povestit că în timpul experienţei în apropierea morţii s-au apropiat la un moment dat de un fel de hotar sau de o graniţă. In funcţie de..." Continuare...

Cartea "Viata dupa viata" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Raymond A. Moody Jr. si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Viata dupa viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Viata dupa viata" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-8080-78-9
Pagini: 203
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Viata dupa viata : Investigarea unui fenomen - supravietuirea dincolo de moartea corpului fizic

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Viata dupa viata : Investigarea unui fenomen - supravietuirea dincolo de moartea corpului fizic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Raymond A. Moody Jr.

Deocamdata in afara de "Viata dupa viata : Investigarea unui fenomen - supravietuirea dincolo de moartea corpului fizic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Raymond A. Moody Jr..

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter