Viata ca o cursa cu obstacole

Viata ca o cursa cu obstacole

Editura Curtea Veche
Editia: 2
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Viata ca o cursa cu obstacole

Principii de a răzbate, atunci când eşecul nu este o opţiune!

Viaţa ca o cursă cu obstacole vă oferă una dintre cele mai provocatoare, educative şi bine prezentate perspective asupra vieţii pe care le veţi avea vreodată! Dr. Charles Lever ne învaţă că fiecare obstacol depăşit e o treaptă spre succes şi că întotdeauna există o cale de a depăşi obstacolele. Fiecare părinte, copil, afacerist, angajat, profesor, student, politician – pe scurt, toată lumea – ar trebui să citească această carte.

Dr. Charles C. Lever ajunge episcop metodist în 1985. Preocupat de o educaţie continuă, obţine licenţa în economie la Colegiul Wofford, masteratul în studii religioase la Şcoala de Teologie Candler a Universităţii Emory din Atlanta, Georgia, şi doctoratul în educaţie creştină şi consiliere pastorală la Univer-sitatea Vanderbilt din Nashville, Tennessee.

"Cu mulţi ani în urmă, un călugăr de la mănăstire a găsit cele două perechi de coarne într-o pădure de lângă Bebenhausen. Se pare că doi cerbi au început să se lupte,..." Continuare...

"Al doilea principiu ne spune că trebuie să fim „înceţi la vorbă". De foarte multe ori, atunci când spunem ce ne stă pe limbă, ne iese prost, chiar dacă avem intenţii bune...." Continuare...

Cartea "Viata ca o cursa cu obstacole" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie motivationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charles Lever si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Viata ca o cursa cu obstacole prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Viata ca o cursa cu obstacole" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-669-320-5
Pagini: 211
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Viata ca o cursa cu obstacole

Produse similare si recomandari

Fii pozitiv!
Rich DeVos
28.00 RON
Teoria fericirii
Jonathan Haidt
25.00 RON
Nascut pentru a reusi
Brian Souza
22.00 RON
Secretele oamenilor impliniti
Philip Baker
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Viata ca o cursa cu obstacole. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charles Lever

Deocamdata in afara de "Viata ca o cursa cu obstacole", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Charles Lever.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter