Vestul salbatic

Vestul salbatic

Editura Vox
22,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 27; ISBN : 978-973-1969-21-3

Recenzie Vestul salbatic

Istoria pe intelesul copiilor.

Cartea "Vestul salbatic" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Emilie Beaumont, Cathy Franco, A. Baldanzi, si a fost publicata de editura Vox. Se poate cumpara cartea Vestul salbatic prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vestul salbatic" este de 22.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Vestul salbatic

Produse similare si recomandari

Lumea animalelor
Larousse
39.99 RON
Deserturi
Christina Longman
19.99 RON
Atlasul copiilor
Fleurus
36.99 RON
Lupta pentru viata
Beatrice McLeod
19.99 RON
Animalele si puii lor
Beatrice McLeod
19.99 RON
Animale salbatice. Prima mea enciclopedie
Csaba Galfi, Eva Galfi
17.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vestul salbatic. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Emilie Beaumont

Emilie Beaumont a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Animale marine pe intelesul copiilor, Animale polare pe intelesul copiilor, Animale preistorice pe intelesul copiilor, Fiarele salbatice : Pe intelesul copiilor, Insectele pe intelesul copiilor, Istoria pe intelesul copiilor. Civilizatiile soarelui, Maimutele pe intelesul copiilor, Pasarile pe intelesul copiilor, Reptilele : Pe intelesul copiilor, Vikingii , dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Cathy Franco

Pe langa "Vestul salbatic", autorul Cathy Franco a publicat si Reptilele : Pe intelesul copiilor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

A. Baldanzi

Deocamdata in afara de "Vestul salbatic", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului A. Baldanzi.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter