Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus)

Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus)

Editura Aramis
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Literatura pentru copii

Recenzie Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus)

Patru anotimpuri si tot atatea povesti...Poveste de Paste, Poveste de vara, Poveste de toamna, Poveste de Craciun....
Sau, la fel de adevarat, povesti pentru copii care pun pe ganduri adultii. Fiecare reprezinta o pledoarie pentru prietenie si iubire, pentru gesturile simple, pentru bunatate si generozitate. Iar la final, fiecare exprima o povata ori o speranta: fie sa credem in Mos Craciun, fie sa infaptuim si sa credem in minuni chiar de noi savarsite. Personajele au nume speciale si jucause: Oa-Chi, Chi-Chi, Bulinuta, Robotel, Baiatul-Ochi-de-Cer. Sau Fata-cu-Neata. Proza ritmata capata un sens aparte in lectura celor doi actori indragiti de spectatorii pieselor de teatru pentru copii, Gabriel Coveseanu (Cove) si Anca Zamfirescu.

O carte care deschide poarta lui A fost odata...(Sursa:  www.vesti-povesti.net)

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus)", publicata in 5 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Carti cadou / Cadouri pentru Paste, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Povesti, Carti pentru copii / Super carti, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Oana Machidonschi si a fost publicata de editura Aramis. Se poate cumpara cartea Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus)" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-679-867-2
Pagini: 48
Format: 22 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
CD/DVD: 1
Limba: ro
Subiecte: poveste de craciun , poveste de paste , poveste de toamna , poveste de vara , povesti

Poze aditionale

Pret Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus)

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Machidonschi

Oana Machidonschi a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Dictionar tematic englez-roman, My Easter, Play and learn english, Colours and Shapes, Funny Numbers, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter