Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!

Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!

Editura Aksjomat
3,50 Lei

Info

Recenzie Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!

Oricărui copil îi place să coloreze şi să lipească abţibilduri. Cărţile din seria Vehicule cuprind, pe lângă desene şi abţibilduri, descrieri şi informaţii despre autovehicule.

Cartea "Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 21.03.2014. Se poate cumpara cartea Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc! prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!" este de 3.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9788377132807
Pagini: 16
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vehicule pe sosele - Colorez si lipesc!. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter