Vanzarea in noul cod civil

Vanzarea in noul cod civil

Editura C. H. Beck
149,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Praxis

Recenzie Vanzarea in noul cod civil

Monografia profesorului Turcu, pe o întindere de cca. 850 de pagini, prezintă vânzarea – regina contractelor – integral în reglementarea Noului Cod civil.

Spre deosebire de monografiile publicate până în prezent, la noi şi în alte părţi, consacrate acestui contract, cartea profesorului Turcu tratează contractul împreuna cu obiectul său şi nu izolat. Aceasta contribuie la o mai completă înţelegere a vânzării, cel mai uzual contract. Totodată, lărgeşte substanţial sfera persoanelor interesate de acest contract.

Cartea "Vanzarea in noul cod civil" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept civil si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Turcu Ion si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Vanzarea in noul cod civil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vanzarea in noul cod civil" este de 149 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-115-961-4
Pagini: 856
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vanzarea in noul cod civil

Produse similare si recomandari

Tratat de drept civil roman. Volumul I
Constantin Hamangiu, Alexandru Baicoianu, I. Rosetti-Balanescu
129.00 RON
Eseu asupra clasificarii bunurilor in dreptul civil
Cornelia Munteanu, Ovidiu Ungureanu
24.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vanzarea in noul cod civil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Turcu Ion

Turcu Ion a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Tratat teoretic si practic de drept comercial : Volumul III, Operatiuni si contracte bancare, Tratat de insolventa, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter