Vantul prin salcii

Vantul prin salcii

Editura Gramar
11,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vantul prin salcii

Pentru ca venise vremea curateniei de primavara, Sobolul muncise din greu toata dimineata. Mai intai maturase, dupa care stersese praful; apoi se urcase pe scari, pe praguri si pe scaune, spoind totul cu var. Si tot asa, pana ce ajunse sa aiba gatul si ochii plini de praf, blana sa neagra sa fie varstata cu dungi de var, spatele sa-l doara, iar bratele sa-i amorteasca de oboseala. Primavara isi facea simtita prezenta vesela pe cer, in pamantul de sub picioarele sale si de peste tot in jur, patrunzand chiar si in casuta lui intunecata si modesta cu aerul ei de multumire divina si de dor. - fragment

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vantul prin salcii", publicata in 3 categorii, Beletristica / Capodopere, Carti pentru copii / Carti pentru copii, Beletristica / Literatura universala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Kenneth Grahame si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Vantul prin salcii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vantul prin salcii" este de 11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1973-38-8
Pagini: 208
Format: 20 x 14 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vantul prin salcii

Produse similare si recomandari

Eneida
Publius Vergilius Maro
20.00 RON
Insula cu Elice
Jules Verne
20.00 RON
Sonete, Furtuna
William Shakespeare
29.00 RON
Coliba unchiului Tom
Harriet Beecher-Stowe
16.00 RON
Povestiri dupa piesele lui Shakespeare
Charles si Mary Lamb
15.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Vantul prin salcii de Valentino la 05.04.2012

"Vantul printre salcii" este o carte la care ma intorc chiar si acum la ani buni distanta de copilarie. O naratiune iscusita plina de detalii superbe care umanizeaza personajele la perfectie si pagini de umor relaxant.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vantul prin salcii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kenneth Grahame

Deocamdata in afara de "Vantul prin salcii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kenneth Grahame.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter