Vand kilometri

Vand kilometri

Editura Art
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vand kilometri

Vand kilometri e povestea unie calatorii pe bune si pe motocicleta din Romania pana in Mongolia si inapoi. 

Citind fotojurnalul lui Mihai iti dai seama ca ai in fata cel mai bun si sincer gjid de calatorie daca te gandesti sa o apuci inspre Mongolia, dar si marturiile unui calator adevarat, pentru care a calatori inseamna a cunoaste. Si nu la modul superficial (am venit, am vazut, am plecat), ci la modul cel mai firesc cu putinta: cu interactiune, cautare, rabdare, entuziasm, curiozitate si spontaneitate cat cuprinde.

Mihai Barbu este vânzătorul de kilometri. În 2009, a plecat singur timp de patru luni spre Mongolia, călare pe motocicleta lui, Doyle. Deşi îşi planificase călătoria cu doi ani înainte, Mihai şi-a dat seama înainte să plece că nu i-ar strica nişte bani în plus: 2000 de euro, sumă care i-ar fi asigurat benzina pentru cei 26.000 de kilometri. 

Aşa se face că Mihai şi-a împărţit drumul în parcele de câte 500 de kilometri şi, în schimbul a 50 de euro pentru fiecare parcelă vândută, le-a oferit cumpărătorilor: povestea şi fotografiile realizate pe bucata respectivă de drum, numele fiecăruia scris pe un abţibild şi lipit pe parbrizul lui Doyle. Bonus: o pietricică de pe fiecare parcelă. În mai puţin de două săptămâni, toţi kilometrii au fost vânduţi şi, odată demarată călătoria, scrisorile personalizate pentru cei 43 de cumpărători au început să curgă pe Mongolia.ro.

Vând kilometri deschide în premieră pofta cititorilor români pentru literatura de călătorie. Jurnal de drum şi album de fotografie, acest volum înseamnă întâlnirea unuia dintre cei mai valoroşi fotoreporteri români nu doar cu un public înclinat spre aventura, ci si cu o lume care asteapta sa fie descoperita.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Vand kilometri", publicata in 2 categorii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Literatura romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mihai Barbu si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Vand kilometri prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vand kilometri" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-124-600-0
Pagini: 480
Format: 165x215
Limba: ro

Pret Vand kilometri

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Insatiabila
Valerie Tasso
22.99 RON
Baiatul pierdut
Aher Arop Bol
25.99 RON
Jurnal 1945-1946 (audiobook)
Mircea Eliade
30.00 RON
Jurnalul fumatorului
Carmen Musat-Coman
25.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vand kilometri. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Barbu

Pe langa "Vand kilometri", autorul Mihai Barbu a publicat si Vand kilometri. Editie cartonata, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter