Vanatoare de nazisti

Vanatoare de nazisti

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Istorie

Recenzie Vanatoare de nazisti

La sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, unii dintre membrii proeminenti ai Partidului Nazist au scapat din ruinele celui de-al Treilea Reich. Numele multora – Adolf Eichmann, Josef Mengele, Franz Stangl, Klaus Barbie etc. – au rezonante adanci in istoria secolului al XX-lea, nu numai prin monstruozitatea crimelor comise, ci si din cauza naturii obscure a existentei lor postbelice, in adancurile Americii Latine, mereu cu un pas inaintea urmaritorilor.

Modul in care au fugit din Germania este spectaculos. Au calatorit pe rute tainice, pitindu-se in castele sinistre pe inaltimile Alpilor austrieci si au fost preluati de agenti secreti argentinieni tenebrosi. Tentativele de a-i aduce in fata justitiei sunt la fel de impresionante, cu supravietuitori razbunatori din Holocaust, politicieni incompetenti si planuri indraznete de a-i rapi sau a-i asasina pe fugari.

Pentru a reconstitui istoria adevarata a fugii nazistilor la sfarsitul razboiului si a sortii lor ulterioare, Guy Walters a calatorit prin toata lumea, a intervievat vanatori de nazisti si nazisti deopotriva, fosti agenti secreti, a parcurs personal rutele de evadare si a cernut arhive din Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Austria si Italia.

Guy Walters este autorul a sase carti despre al Doilea Razboi Mondial, printre care Berlin Games. Fost ziarist la The Times, el scrie despre subiecte istorice pentru presa britanica. Traieste in Wiltshire impreuna cu sotia, autoarea Annabel Venning, si cei doi copii ai lor.

Cartea "Vanatoare de nazisti" a fost publicata in categoria Istorie / Istorie universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Guy Walters si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Vanatoare de nazisti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vanatoare de nazisti" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-574-4
Pagini: 576
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Vanatoare de nazisti

Produse similare si recomandari

Al treilea Reich
Richard Evans
59.99 RON
Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
Calatorii in infern
Tvrtko Vujity
26.00 RON
Atlas scolar de istorie universala
Mihai Manea, Adrian Pascu
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vanatoare de nazisti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Guy Walters

Deocamdata in afara de "Vanatoare de nazisti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Guy Walters.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter