Valea papusilor. Volumul I

Valea papusilor. Volumul I

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Valea papusilor. Volumul I

Anne, Jennifer şi Neely, trei prietene tinere şi frumoase, încearcă să-şi găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt şi unde toate visele par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway si a platourilor hollywoodiene le stă la picioare.

Următoarele două decenii le aduc recunoastere şi faimă, pasiuni şi bogăţie, însă si pretul pe care trebuie să-l plătească este pe măsură. Căci rând pe rând, dragostea se transformă în trădare, iar speranţa în dezamăgire, şi singurul aliat în lupta acerbă pentru culmile succesului rămân „păpuşile“ – pastile care le sunt mereu la îndemână şi par soluţia pentru orice problemă, droguri aducătoare de fericire, de pace, dar mai ales de distrugere.

Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la aparitie un succes incredibil, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune si adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur si Oscar.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.

Cartea "Valea papusilor. Volumul I" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jacqueline Susann si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Valea papusilor. Volumul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Valea papusilor. Volumul I" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 20 februarie 2012
ISBN: 978-606-600-680-4
Pagini: 304
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Valea papusilor. Volumul I

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Valea papusilor. Volumul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jacqueline Susann

Pe langa "Valea papusilor. Volumul I", autorul Jacqueline Susann a publicat si Valea Papusilor. Volumul II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter