Valea Papusilor. Volumul II

Valea Papusilor. Volumul II

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Valea Papusilor. Volumul II

Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la aparitie un succes fulminant, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune si adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur si Oscar.

Lumea show-businessului  – un univers aparte, în care sexul este o armă a succesului, dragostea este doar o mască zâmbitoare a urii si a invidiei, trecutul este uitat, iar viitorul este doar sperantă. În această lume dură, unde înaintarea în vârstă si frumusetea apusă sunt spectre care dau fiori, tinerele Anne, Jennifer si Neely au pornit pline de încredere să cucerească New Yorkul si Hollywoodul. Renuntând treptat la idealurile simple, precum dragostea si familia, ajung în cele din urmă pe culmile succesului, dar printre secretele lor se numără „păpusile” – micile pastile care le ajută să doarmă sau să aibă energie, să-si păstreze optimismul si buna dispozitie, dar, mai ales, să alunge adevărul crud al realitătii.

O poveste socantă si emotionantă, despre pretul ce trebuie plătit pentru a fi invidiat de o lume întreagă.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 în topul de bestselleruri din The New York Times.

Cartea "Valea Papusilor. Volumul II" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Jacqueline Susann si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Valea Papusilor. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Valea Papusilor. Volumul II" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 27 februarie 2012
ISBN: 978-606-600-681-1
Pagini: 320
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Valea Papusilor. Volumul II

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Valea Papusilor. Volumul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jacqueline Susann

Pe langa "Valea Papusilor. Volumul II", autorul Jacqueline Susann a publicat si Valea papusilor. Volumul I.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter