Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului

Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului

Editura Excalibur
19,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului

Producatorii de vaccinuri, ajutati de corpul medical, care a acceptat fara nici un fel de rezerva sau comentarii principiul vaccinarii, au atins adevarate culmi in ceea ce priveste dezinformarea si minciuna. Un fapt fara precedent in istoria umanitatii: sa faci oamenii sa creada in eficacitatea si inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner si insusit de Pasteur, desi nu are nici un fundament stiintific serios.

Cartea "Vaccinarea" a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Louis de Brouwer si a fost publicata de editura Excalibur. Se poate cumpara cartea Vaccinarea prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Vaccinarea" este de 19.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului

Produse similare si recomandari

Esentialul in obstetrica
Dimitrie Nanu
49.00 RON
Atlas de electrofiziologie
Dragos Cozma, Stefan Iosif Dragulescu
21.80 RON
Kinetoterapia pe intelesul tuturor
Elena Engrich
33.79 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Louis de Brouwer

Pe langa "Vaccinarea : Eroarea medicala a secolului", autorul Louis de Brouwer a publicat si Mafia farmaceutica si agro-alimentara.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter