Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor

Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor

Editura Albastra
59,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor

Obiectivul principal al lucrãrii este acela de a permite cititorului sã se familiarizeze cu aspectele hardware si software, în contextul utilizãrii automatelor programabile în controlul proceselor industriale. Ea este destinatã inginerilor automatisti, care au o bunã pregãtire în do¬meniul hardware si software, care doresc abordarea într-o manierã structu¬ratã a programãrii aplicatiilor utilizând automate programabile.

Domeniul abordat este o disciplinã nouã, aflatã în plinã dezvoltare, cu limite destul de vag definite si pentru care nu existã lucrãri, care sã trateze în mod exhaustiv subiectul. Cunoasterea structurii hardware si mai ales a modului de executie a unui program pe un automat programabil, pe lângã bazele programãrii structu¬rate a acestora, sunt lucruri importante pentru un inginer automatist.

Fiecare capitol este însotit, în afara consideratiilor teoretice de unul sau mai multe studii de caz, care sunt probleme rezolvate conform indicatiilor continute în acel capitol. Aceste studii de caz oferã cititorului cadrul necesar pentru întelegerea conceptelor prezentate, precum si un ghid pentru dezvoltarea de programe proprii.

Cartea "Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / Programare, algoritmi si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioan Margineanu si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor" este de 59 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-650-255-2
Pagini: 422
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor

Produse similare si recomandari

Delphi 7.0 in 200 de aplicatii
Mihai Oltean, Crina Grosan
49.00 RON
Introducere in Wap, Wml si Wmlscript
Calin Ioan Acu
44.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Margineanu

Pe langa "Utilizarea automatelor programabile in controlul proceselor", autorul Ioan Margineanu a publicat si Automate programabile, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter