Usor batea vantul spre Franta

Usor batea vantul spre Franta

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Opere XX

Recenzie Usor batea vantul spre Franta

Se intampla in Franta, in timpul razboiului, cand nu era vreme pentru dragoste.  Cand John Franklin, pilotul bombardierului Wellington, aterizeaza fortat in Franta ocupata, din vremea celui de Al Doilea Razboi Mondial, nu avea decat doua lucruri in minte: siguranta echipajului sau si sa-si ingrijeasca bratul grav ranit. Norocul le surade si sunt adapostiti in casa unui fermier a carui familie isi risca viata pentru a le oferi protectie si a-i ajuta sa se insanatoseasca, planuind sa ii ajute sa se intoarca in Marea Britanie.

Dar pe parcursul calduroasei veri ce veni, ofiterul englez se indragosteste de fata fermierului francez, Francoise, si totul se transforma intr-o mistuitoare poveste de dragoste si razboi, demonstrandu-ne cum chiar si in mijlocul ororilor razboiului, se pot naste dragostea si fericirea. Dar fortele germane patruleaza prin zona si singura lor sansa de a supravietui e fuga: fuga din Franta.

"Şirul de vagoane începu să se mişte înainte, în timp ce legăturile de cuplaj se legănau desfăcute, apoi strânse, iarăşi desfăcute şi strânse din nou. Ceva îl..." Continuare...

"Era noiembrie, când sosiră la Marsilia. Vremea era frumoasă şi blândă, iar un vânt călduţ adia dinspre mare. Părea că alungă din creierul lui Franklin ultimul suflu acru al..." Continuare...

Cartea "Usor batea vantul spre Franta" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de H.E. Bates si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Usor batea vantul spre Franta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Usor batea vantul spre Franta" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-8251-32-5
Pagini: 281
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Usor batea vantul spre Franta

Produse similare si recomandari

Un cuib de nobili
Ivan Sergheevici Turgheniev
36.90 RON
Ardoare
Lily Prior
29.90 RON
Conspiratia Stargate
Lynn Picknet, Clive Prince
29.99 RON
Quo Vadis. Editie noua
Henry Sienkiewicz
15.00 RON
Tatal lui Simon si alte nuvele
Guy De Maupassant
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Usor batea vantul spre Franta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

H.E. Bates

Deocamdata in afara de "Usor batea vantul spre Franta", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului H.E. Bates.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter