Urzeala tronurilor : Editia 2

Urzeala tronurilor : Editia 2

Editura Nemira
Editia: 2
99.00 79.11 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Colectia: Nautilus SF
Volumul 1 din seria Cantec de gheata si foc

Recenzie Urzeala tronurilor : Editia 2

George R. R. Martin reinventeaza practic genul fantasy, asa ca este necesar sa uiti de romanele in care cei buni se lupta cu cei rai, iar binele invinge intotdeauna.

In viziunea lui George R. R. Martin cei buni nu sunt chiar asa de buni, cei rai parca iti devin simpatici, iar intrigile nu se termina niciodata. Scriitorul reuseste sa creeze o lume violenta si tragica, in care crima, violul si incestul nu sunt iesite din comun. In Urzeala Tronurilor este evidenta experienta lui Martin in hard science fiction si horror.

Desi este fantasy, magia apare foarte rar doar pentru a intari realismul povestii.

Urzeala Tronurilor este primul volum din seria A Song of Ice and Fire, povestea celor 7 regate din Westeros si a familiilor care se lupta pentru putere. In 2011 romanul a inceput sa fie ecranizat de HBO sub forma serialului Game of Thrones.

Cartea "Urzeala tronurilor" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de George R. R. Martin si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Urzeala tronurilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Urzeala tronurilor" este de 79.11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2011
ISBN: 978-606-579-211-1
Pagini: 996
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Urzeala tronurilor : Editia 2

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

1. Urzeala tronurilor : Editia 2 de georgiana.neranzi la 28.08.2011

În mod cert, seria Cântec de Gheaţă şi Foc va ajunge cea mai faimoasă, dacă nu, chiar cea mai bună saga fantasy scrisă vreodată. Subiectul nu este unul foarte dificil, dar încercarea de a-l rezuma ar fi realmente imposibilă: o complexă intrigă politică şi dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva unor forţe şi creaturi neştiute sau uitate, bastarzi şi dragoni de mult dispăruţi……şi aceasta abia zgârie suprafaţa!

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Urzeala tronurilor : Editia 2. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

George R. R. Martin

George R. R. Martin a publicat inca 15 carti prezente in libraria noastra, Razboinicii. Volumul 1, Dansul dragonilor, Festinul Ciorilor (2 Vol.), Festinul ciorilor (Hardcover), Fuga vanatorului, Inclestarea Regilor (2 vol), Inclestarea Regilor (Hardcover), Iuresul Sabiilor (3 Vol.), Iuresul sabiilor (Hardcover), Peregrinarile lui Tuf, Regii nisipurilor, Saga Cantec de Gheata si Foc : Hardcover, Urzeala tronurilor (2 vol), Zburatorii noptii, Zburatorii noptii, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Cantec de gheata si foc

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter