Uratii

Uratii

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Uratii

Recenzie Uratii

Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi... de-abia aşteaptă!
Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă.

În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.

SCOTT WESTERFELD, unul dintre cei mai importanţi scriitori contemporani de SF/Fantasy pentru tineri şi adulţi, s-a născut în 1963 în Texas, SUA. Este căsătorit din anul 2001 cu scriitoarea australiană Justine Larbalestier.

Romanele (Polymorph, Fine Prey, Evolution’s Darling, So Yesterday) şi seriile de romane (The Risen Empire, Midnighters, Peeps, Leviathan, precum şi cea de faţă, Urâţii) scrise de Westerfeld s-au bucurat de un mare succes, aflându-se pe lista de bestselleruri New York Times şi primind mai multe premii.

Cartea întâi din seria Urâţii a fost inclusă de către American Library Association pe lista celor mai bune cărţi pentru tineri, în anul 2006. De asemenea, în anul 2008, în Franţa, a primit Grand Prix de l’Imaginaire pentru cel mai bun roman străin adresat tinerilor.

Cartea "Uratii" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Scott Westerfeld si a fost publicata de editura Corint Junior. Se poate cumpara cartea Uratii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Uratii" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-128-371-5
Pagini: 416
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Uratii

Produse similare si recomandari

Revelatia
Kelley Armstrong
44.90 RON
Ingerul mecanic
Cassandra Clare
44.90 RON
Cheia Alchimistului
Cristina Brambilla
28.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Uratii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Scott Westerfeld

Deocamdata in afara de "Uratii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Scott Westerfeld.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter