Urania

Urania

Editura Art
28,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Biblioteca Ideala

Recenzie Urania

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Daniel Sillitoe trăieşte împreună cu familia sa într-un sat din Franţa. Situaţia familială, dar şi cruzimile realităţii îi sădesc în suflet dorinţa de a evada. Citind în fiecare seară aceeaşi carte despre zeii Olimpului, băieţelul îşi creează propria sa lume, Urania, o ţară de vis, unde totul e la locul lui, unde totul e frumos.

Peste ani, devenit geograf, Daniel pleacă să exploreze un sat din Mexic. În această regiune bogată, ameninţată de traficul de carne vie şi de mercantilism, el descoperă ruinele a două oraşe întemeiate în secolul al XIX-lea de către comunităţi creştine. Având în minte plăsmuirile copilăriei, Daniel încearcă să transforme cele două cetăţi într-unele ideale: Emporio şi Campos devin, ca şi Urania de odinioară, cetăţi utopice.

Eşecul este inevitabil. Dar avem nevoie de vise, chiar dacă nu devin realitate.

Cartea "Urania" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de J.M.G. Le Clézio si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Urania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Urania" este de 28.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-124-404-4
Pagini: 224
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Urania

Produse similare si recomandari

Coasta de aur
Nelson Demille
34.99 RON
Umbra din Nord
Pullman Philip
34.99 RON
Cheia misterului
Iris Johansen
32.90 RON
Greutatea umbrei
Raimundo Carrero
13.90 RON
De la moarte la viata
Paulin Lecca
25.00 RON
Insula tobei de aur
Mary Meredith
7.00 RON
Cu dragostea la control
Katie Fforde
34.95 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Urania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

J.M.G. Le Clézio

Deocamdata in afara de "Urania", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului J.M.G. Le Clézio.

Biblioteca Ideala

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter