Unsprezece minute

Unsprezece minute

Editura Humanitas
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2003; ISBN : 973-50-0475-5

Recenzie Unsprezece minute

Traducerea :  Pavel Cuila
Grafica :  Razvan Luscov
Romanul "Unsprezece minute este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intilniri inocente cu dragostea o lasa cu inima frinta. La o virsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezind in schimb ca "dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi..."
O intilnire intimplatoare in Rio de Janeiro o face sa plece la Geneva, unde viseaza sa gaseasca faima si bogatie, dar sfirseste in strada, ca prostituata. In Geneva, Maria se indeparteaza tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinata de sex.
In cele din urma, conceptia ei lipsita de speranta despre dragoste este pusa la incercare cind cunoaste un tinar si chipes pictor. In aceasta odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales intre a urma o cale a intunericului - placerea sexuala de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-si gasi "lumina launtrica" si posibilitatea sexului sacru, a sexului in contextul dragostei. In acest palpitant si indraznet nou roman, Paulo Coelho analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si a dragostei si ne invita sa ne confruntam cu propriile prejudecati, cu propriii demoni, sa ne aflam propria "lumina launtrica".

Cartea "Unsprezece minute" a fost publicata in categoria Beletristica / Memorialistica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Paulo Coelho si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Unsprezece minute prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Unsprezece minute" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Unsprezece minute

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
Arme fara vina
Petru Vasilescu
18.00 RON
Vultur si inger
Juli Zeh
19.99 RON
Romanii vazuti la ei acasa
Jacek Roman
20.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Drumuri printre amintiri
Dan Grigorescu
35.00 RON
Rapsodia epistolara. Volumul II
Anton Golopentia
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Unsprezece minute. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paulo Coelho

Paulo Coelho a publicat inca 27 carti prezente in libraria noastra, La riul Piedra am sezut si am plins - Anticariat, Al cincilea munte, Al cincilea munte, Alchimistul, Alchimistul (audiobook), Brida, Diavolul si domnisoara Prym, Diavolul si domnisoara prym, Dragostea. Citate, Invingatorul este intotdeauna singur, Jurnalul unui mag, Jurnalul unui mag (audiobook), La raul piedra am sezut si-am plins, Manualul razboinicului luminii, Manualul razboinicului luminii, The alchemist, Unsprezece minute (audiobook), Veronica se hotaraste sa moara, Veronika se hotaraste sa moara, Viata domnului de moliere, Viata. Citate, Vrajitoarea din Portobello, Vrajitoarea din Portobello, Walkiriile, Zahir, Zahir (audiobook), Zahir carte +cd, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter