Universul constient : Adevarul stiintific despre fenomenele paranormale

Universul constient : Adevarul stiintific despre fenomenele paranormale

Editura Daksha
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Universul constient : Adevarul stiintific despre fenomenele paranormale

Daca mai multe minti se focalizeaza intr-o directie data pot provoca modificari in lumea materiala?  Tehnologia viitorului va putea fi utilizata oare doar cu puterea mintii? Exista vreo legatura intre depresie si defectiunile calculatoarelor?  Doctorii viitorului vor prescrie rugaciunea?

Universul constient gaseste raspunsuri la toate aceste intrebari si ofera o viziune argumentata si convingatoare a viitorului.

Inca din timpuri imemoriale oameni din toate culturile au descoperit dovezi ale legaturii dintre minte si lumea materiala sau cu privire la clarvedere, poltergeist, la asa zisul ceas rau, si a altor manifestari PSI. Dean Radin si alti savanti au adunat informatii de necontestat care sustin realitatea acestor fenomene si astfel se poate da startul urmatoarei revolutii stiintifice.

Universul constient expune dovezile descoperite fuzionand invataturile mistice, teoriile fizicii cuantice si experimentele de ultima ora din tehnologie.

Dean Radin , Ph.D. este senior scientist la Institutul pentru Stiinte Noetice si fondator al Counsciousness Research Laboratory din cadrul Universitatii Nevada, Las Vegas. A tinut discursuri la Universitatea Princeton, la Universitatea Edinburgh si a condus grupuri de analiza si reflectie (think tanks) in Silicon Valley. A coordonat cercetari parapsihologice de ultima ora pentru AT&T, Contel, SRI International si pentru guvernul Statelor Unite ale Amercii.

Cartea "Universul constient" a fost publicata in categoria Paranormal / Paranormal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Dean Radin si a fost publicata de editura Daksha. Se poate cumpara cartea Universul constient prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Universul constient" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-1965-22-2
Pagini: 456
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Universul constient : Adevarul stiintific despre fenomenele paranormale

Produse similare si recomandari

Copiii de cristal
Doreen Virtue
6.00 RON
Pasind intre lumi
Gregg Braden
30.00 RON
Certitudini, imboldul
Stuart Wilde
18.00 RON
Sfidarea paranormalului
Beatrice Kiseleff
5.00 RON
Apocalipsa. Pericolul din spatiu
George V. Grigore
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Universul constient : Adevarul stiintific despre fenomenele paranormale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dean Radin

Pe langa "Universul constient : Adevarul stiintific despre fenomenele paranormale", autorul Dean Radin a publicat si Minti interconectate, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter