Uniunea mistica

Uniunea mistica

Editura Kamala
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Uniunea mistica

Literatura mistica vine cu o abordare cu totul speciala asupra actului amoros, care maximizeaza intimitatea si creativitatea spontana, o viziune care insista asupra sexualitatii in afara procreatiei, pentru plcerea pura, care ofera o senzatie sublima, putand conduce chiar la stari de constiinta modificata, adica la "experiente mistice".

Pentru a demonstra existenta unei viziuni unitare asupra sexualitatii, comuna tuturor traditiilor mistice, cartea de fata isi propune sa defineasca si sa explice miticismul, sa detalieze abordarea acestuia cu privire la sexualitate si la actul amoros, aplicand apoi aceste concluzii unei relatii de cuplu monograme.

Cartea "Uniunea mistica" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Louis Meldman si a fost publicata de editura Kamala. Se poate cumpara cartea Uniunea mistica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Uniunea mistica" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2008
ISBN: 978-973-1837-17-8
Pagini: 178
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Uniunea mistica

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Uniunea mistica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Louis Meldman

Deocamdata in afara de "Uniunea mistica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Louis Meldman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter